Izpilite svoje znanje o poslovnih financah in investiranju

  • Ponujamo brezplačne in plačljive vsebine, katere vam bodo pomagale obvladovati vse v povezavi z denarjem.

Poleg svetovalnih storitev za podjetja izvajamo tudi »in-company« ter skupinska izobraževanja, prav tako pa spletne webinarje in izdajamo e-gradiva. Pokrivamo ključne teme s področja poslovnih in investiranja. Širimo znanja, ki omogočajo zbiranje dodatnega kapitala za rast, optimizacijo cene kapitala, boljše gospodarjenje s finančnimi sredstvi podjetja in uspešnejše investiranje.

Naša izobraževanja

BREZPLAČNI POSNETEK

Kako do kapitala na javnih in zasebnih trgih?

Večkrat se je že izkazalo, da je dokapitalizacija podjetja, v obliki izdaje novih deležev ali delnic oziroma zadolževanje z izdajo obveznic, podjetju omogočilo lažje zbiranje potrebnih finančnih virov, ki so bili dolgoročno vzdržnejši od klasičnega zadolževanja. Na izobraževanju vam podamo vse ključne informacije, kako financirati podjetje z izdajo vrednostnega papirja.

Več
PLAČLJIVO

Equito Akademija investiranja (spletni tečaj v angleščini)

»Investing Masterclass« je celovit spletni tečaj, namenjen vsem, ki želijo pridobiti znanje in veščine za uspešno investiranje. Tečaj je zasnovan tako, da udeležence popelje skozi vse vidike investiranja, od osnov do naprednih strategij. Naš najbolje prodajan spletni tečaj, vas bo korak za korakom popeljal skozi razumevanje temeljnih principov investiranja ter zakonitosti različnih naložbenih razredov. Naučili se boste oblikovati zmagovalno strategijo investiranja ter izbrati posamezne naložbe.

Več
PLAČLJIVO

Poslovne finance za podjetne

Izobraževanje Poslovne finance za podjetne je namenjeno izboljšanju razumevanja področja financ za lastnike, direktorje in vodje ter poteka kot kombinacija predavanj, delavnic in praktičnega dela na finančnih izkazih lastnega podjetja. Po izobraževanja boste imeli dober pregled nad celotno finančno funkcijo v malih in srednje velikih podjetjih, prav pa tako, kako organizirati finance v hitro rastočih podjetjih.

Več
PLAČLJIVO

»Finančni welness« za vaše zaposlene

Ponudite vašim zaposlenim več od drugih delodajalcev. Pripravili smo posebno izobraževanje za zaposlene v vašem podjetju, kjer jim predstavimo osnove upravljanja denarja ter investiranja, z namenom doseganja večje finančne pismenosti in brezskrbnosti.

Več